Samen werken aan een optimaal resultaat Maak een afspraak

Internet Marketing

Kort introtekstje bovenaan pagina

Search Engine Advertising (SEA)

Je kent het vast wel, van die gesponsorde resultaten die altijd opduiken boven- en onderaan een pagina in een zoekmachine. Ook aan de rechterkant zie je geregeld een gesponsord bericht. Dit wordt bereikt met behulp van Search Engine Advertising (SEA). Om deze marketingtechniek toe te passen, moet jij over de nodige kennis beschikken. Is deze kennis niet aanwezig? Dan kan Braboons SEA voor jou uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren bovenaan staat voor bepaalde zoekwoorden.

 

Content marketing

Wanneer we het hebben over content marketing, doelen we natuurlijk op de marketing die gericht is op de inhoud van een tekst. Deze vorm van marketing wordt vandaag de dag veel ingezet om mensen te overtuigen over te gaan tot aankoop van een product. Dit kan met behulp van linkjes of overtuigingen in een tekst, maar ook met het aanprijzen van producten in een video of podcast. Braboons is gespecialiseerd in content marketing en kan dit ook voor jouw onderneming uitvoeren. Interesse? Neem gewoon eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of een afspraak te maken.

 

Social media marketing

Social media neemt een belangrijke plek in onze samenleving in. Miljoenen Nederlanders hebben een account op een dergelijk medium. Social media is dan ook uitermate geschikt om binnen een kort tijdsbestek een grote doelgroep te bereiken. Het opzetten van een campagne voor social media marketing vergt echter wel de nodige kennis van zaken. Deze kennis ontbreekt bij de meeste bedrijven. Zonder een vooraf opgesteld plan raden wij jou niet aan om te beginnen met social media marketing. Weet jij zelf niet hoe je zo’n plan op moet stellen? Laat dit dan doen door de marketeers van Braboons. Naast het opstellen van een plan kunnen wij de social media marketing overigens ook voor jou uitvoeren. Jij hebt er zodoende zelf geen omkijken naar, maar bent toch verzekerd van een goed resultaat!

DIENSTEN

Contactformulier Braboons

MEER WETEN?

© 2021 Braboons - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Trendo