Samen werken aan een optimaal resultaat Maak een afspraak

Creatie

Kort introtekstje bovenaan

Search Engine Optimization (SEO)

Waar SEA een betaalde vorm van online marketing is, richt Search Engine Optimization (SEO) zich juist op het verkrijgen van een hogere ranking in de zoekmachines op organische wijze. Veel mensen denken dat SEO uitsluitend gebaseerd is op de teksten op een site, maar dat is niet het geval. Ook linkbuilding en technische optimalisatie spelen hierin namelijk een belangrijke rol. Wil jij SEO volledig implementeren in jouw online marketing? Ons marketingbureau Braboons kan dit voor jou realiseren!

Contentoptimalisatie

Heb jij inmiddels al de nodige jaren een eigen website met jouw bedrijf? Dan staan hier vast en zeker een aantal teksten op. Met behulp van deze teksten wil jij (potentiële) klanten en bezoekers informeren over bepaalde producten en/of diensten van jouw bedrijf. Zijn deze teksten al betrekkelijk oud? Dan is er mogelijk sprake van slechte content. De kans is namelijk aanwezig dat er (nog) geen rekening is gehouden met zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent overigens niet dat jij al jouw teksten opnieuw moet laten maken. Althans, niet wanneer je Braboons inschakelt. Dankzij contentoptimalisatie kunnen wij de teksten op jouw site namelijk upgraden. Zodoende zorgen we ervoor dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Technische optimalisatie

Naast de voorkant van jouw website speelt de achterkant ook een belangrijke rol bij SEO. Zo moet jij bijvoorbeeld zorgen voor een snelle laadtijd en een goede navigatie. Is dit momenteel niet het geval? Dan kun jij Braboons inschakelen voor technische optimalisatie. Waarom het verstandig is dit uit te besteden? Omdat het veel mensen ontbreekt aan de benodigde kennis. Ons marketingbureau houdt zich echter dagelijks bezig met technische optimalisatie, waardoor dit voor ons een fluitje van een cent is. Door de aanpassingen die wij doen zie jij dan ook al direct resultaat in de zoekmachines.

Linkbuilding uitbesteden

Er zijn vandaag de dag talloze websites die werken met linkbuilding. Hierbij worden links naar andere sites op jouw site geplaatst en vice versa. Jij kunt de link naar jouw site tegenwoordig aanbieden bij talloze sites. Het is echter niet belangrijk om zo vaak mogelijk genoemd te worden op een site. De kwaliteit van de site waarop jouw website genoemd wordt weegt veel zwaarder. Je moet dus de juiste websites uitkiezen. Daarnaast moet je ook niet vergeten aan interne links te denken. Gaat jou dit boven de pet? Geen probleem, want wij nemen jou deze klus graag uit handen. Wij zorgen voor links naar jouw website op de juiste sites en verzorgen eveneens het interne doorlinken. Linkbuilding uitbesteden aan Braboons is dus zeker een aanrader!

DIENSTEN

Contactformulier Braboons

MEER WETEN?

© 2021 Braboons - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring - Website door Trendo